Salam Ramadhan

Siti Norshimah Md Yasan | Thursday, June 18, 2015 | 2 Comments so far
Hari pertama berpuasa...

Dengan tulus ikhlas dari Cik Siti...


Menyambut raya riang dan ria,Sambil merenung indahnya bulan,Bulan Ramadhan bulan mulia,Tingkatkan Iman penuhkan amalan.

Assalamualaikum.... Jumaat Penghulu Segala Hari

Siti Norshimah Md Yasan | Friday, June 05, 2015 | 1 Comments

Sayu hati tiada terkata,Bawakanlah hati hingga selatan,Andai dilirik hati bagai dikata,Tabahkan ia kumpulkan kekuatan

Template Baru dari adik Najiah

Siti Norshimah Md Yasan | Tuesday, June 02, 2015 | 2 Comments so far
Assalamualaikum....

Lama sudah tak bersiaran dalam teratak ni.  kesibukan mula terjah Cik Siti.  Entah kenapa mood nak updated teratak ni macam hilang semangat je.  Tapi hari ni nak juga conteng dalam teratak usang ni.  Macam mana?  Cantik tak teratak Cik Siti?  Ini semua hasil adik Najiah yang sudi edit blog Cik Siti suram muram ni.  Hasil adik Najiah memang cantik.  Murah pulak tu.  Yang sebenarnya ini kali kedua Cik Siti menggunakan khidmat adik Najiah.  Blog teratak pena pun dia yang editkan.

Okey.  seiapa yang nak dapatkan perkhidmatan edit blog dari adik Najiah boleh terjah kat blog dia.  kat sana boleh tengok portfolio dia dengan blog-blog yang pernah dia edit.

Terima Kasih banyak-banyak buat adik Najiah yang sudi edit blog Cik Siti yang tak seberapa ni.  Nanti ada rezeki akak guna khidmat adik ye.

TERBANG SEKAWAN BURUNG KEDIDI.
TERBANG RENDANG TEPI PERGI,
TERIMA KASIH DAUN KELADI,
ADA REZEKI AKAN DITEMPAH LAGI.
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page