Tag Line di opis

Siti Norshimah Md Yasan | Sunday, February 16, 2014 | 1 Comments

Tag line ni kalau dah tampal kat PC memang bebudak opis takut nak bersuara... sampaikan diaorang panggil Kak Shim BZ.  Hahaha.... kalau tak tampal memang tak jadi keje. kejap-kejap kak Shim.  Kejap-kejap kang Kak Shim.  Hehehe... tahulah dia orang sayangkan Cik Siti ni.  Tapi kalau buat report tu kalau ada yang dok panggil mahu terbang digit dan angka.  sampai bila statistik pun tak siap lagi.

Dan sekarang....MOOD nak bercuti kat luar negara lak rasanya.... Erm.... Tinggi betul angan Cik Siti ni...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page